4.6
Кількість відгуків13
star-y-icon.svg
84%
star-y-icon.svg
7%
star-y-icon.svg
0%
star-y-icon.svg
0%
star-y-icon.svg
7%
Відгук про компанію
Віталій
19.02.2024
Потрібен був акриловий фасад yildiz. Звернувся по телефону до менеджера, який сказав, що такий є в наявності. Зробивши проплату став очікувати на даний фасад. Проте, коли замовлення прийшло по НП, моєму здивуванню не було меж, мені вислали фасад зі звичайної фасадної плити (акрилом навіть і не пахло). Далі ще цікавіше: коли знову по телефону звернувся до менеджера, з яким до цього спілкувався і розповів про прикрий інцидент, замість того, щоб почути, як можна вирішити дану проблему, супер-менеджер став робити з мене дурня! Почав говорити, що Yildiz не виробляє акрилових фасадів, лише звичайну фасадну плиту. Коли я сказав, що він помиляється і що в мене вже не одна кухня стоїть з акриловими фасадами Yildiz, даний супер-менеджер почав говорити що винен всеодно саме я, оскільки в них взагалі нема акрилових фасадів) Нікому не раджу цю хфірму, адже вас тут розведуть, обмануть і скажуть, що ви самі винні!
Олексій
01.08.2023
Зробив перше замовлення тут. Задоволений. Ціна помірна, виконана робота відповідає високим стандартам.
Анатолій
10.07.2023
Відгук про амортизатори GTV. Я сам роблю меблі, тому цей амортизотор рятував мене не один раз. Клієнти мають різні побажання, іноді хочуть щоб дверцята відкривались догори. Зараз створюю меблі для нових клієнтів, тому замовлюю знову амортизатори. В їх якості я вже впевнений.
Ірена Василівна
04.07.2023
Відповідь на запит надійшов протягом доби. При безпосередній зустрічі з представниками компанії отримали якісне і професійне обслуговування.
Ігор
29.06.2023
Виконали все якісно.
Іван
12.06.2023
Дякую за швидку доставку
Лариса Масівка
25.05.2023
Завітала до вас, бо хотіла обновити кухню. Дякую за поради та підказки, я дуже задоволена. Тепер чекаю остаточний результат
Михайло Гарва
25.05.2023
Знайшов у них то, чого небуло в інших. Підібрав фурнітуру. Ркомендую для співпраці
Михайло Гарва
25.05.2023
Знайшов у них то, чого небуло в інших. Підібрав фурнітуру. Ркомендую для співпраці
Олег
25.05.2023
Швидко якісно. Запропонували додаткої послуги. Скористався. Все як має бути
Іван Маляр
24.05.2023
Дякую за підбір фурнітури. Все виявилось якісним, як ви і обіцяли!
Оксана Величко
24.05.2023
Чудові компетентні працівники. Дякую за оперативність!
Максим Білозерський
23.05.2023
Дякую за допомогу, підказки, швидку реакцію на мій запит!
Показано з 1 по 13 із 13 (1 сторінок)